prwswpika an exei tholoura den voutaw kan...
kala pou to eipes ayto gia ton ksifia giati edw kai 2 xronia se enan kabo me kofta nera poupeftoyn me tin mia sta 80m xwris skalopatia ktl (ak.apothikes anat. eyboia) vlepw toylaxiston 2-3 fores ton xrono xifiakia 30-40 kg ta opoia pernane apo ton sigekrimeno kavo me ena sigekrimeno tropo pou anakalypsa meta apo polla psaremata...
prwti fora eixa dei 2 xifiakia gyrw sta 25-30 kila otan akoma kratoysa ena 60ari me mia triaina kai forousa kati cressi-sub rodine plastika para poly konta pedila pou eixa vapsei asimi (den kserw pos mou eixe erthei kai ta eixa vapsei asimi me spray)...ayto 4-5 xronia prin...
ton epomeno xrono agorasa kati pedila crssi gara 2000hf (ta mayra) kai pigena kathe mera se ekeino ton kavo perimenontas me ena apachi 100 me dipla 17,5 aria na dw pali ta xifiakia...
meta apo 6-7 fores apogiteytika afou den evlepa tipota na erxete(paroti tin mia mera sikwsan ena ksifoparagado kapoioi psarades 100m pio mesa me 2 tetoia)...
mia mera gyrw sto 15aygousto eimai pali sto idio meros me tin diafora oti foraw ta palia mou rodine poy exw vapsei asimi...meta apo 1min.na sou to prwto pernaei dipla mou kyriolektika sta 2 metra..afou eniwsa to nero pou esprwkse panw mou....
katalava meta apo 2-3 fores pos ta psaria emfanizontai kathe ioylio-aygousto sto sigekrimeno meros kai mono otan forousa ta asimi rodine!!!isws epeidi gyalizan ston ilio poly entona kai erxontoysan na doun ti einai!!!
ta 2 teleytaia xronia eimai ekei toylaxiston mia fora tin imera (otan kanw diakopes sto sigekrimeno simeio)...
twra pia den exw vapsei ta pedila mou asimi alla exw parei 5-6 cd ta exw spasei,ta exw desei ta komatia se ena skoinaki kai panw exw valei ena felo...ayta epipleoyn kai gyalizoun para poly se iliolousti mera (ayto to kolpo mou to eipe enas psarotoyfekas pou psareyei xronia sto simeio,otan toy eipa gia ta xifiakia)...ayta erxontai panta sxedon ,otan exei ilio kai thalassa ladi mesimerianes wres...
persi mesa se 2 vdomades eida panw apo 10 pou perasan apo emena para poly konta (3-5m)...
kathe fora ta simadeyw me ena als 110 me dipla 18aria kai exw kai ena mouline plwtira (ektos apo to mouline toy oploy) seamann sub pou pernei 120m...
ena tetoio psari gia emena einai "psari-tropaio" alla kathe fora kwlwnw na patisw tin skandali parolou pou exw apofasisei prin paw pws "simera tha tin patisw kai oti ginei"...
yparxei pragmatika fovos na se trypisei me tin myti?an einai 2-3 maqzi kai rikseis sto ena ta alla tha sou epitethoun?
ta psaria ayta den taksideyoun kanonika?giati kathe xrono einai ekei psaria toy idiou megethous pou proselkyw me ton idio tropo?
Click to view attachmenteyxaristw ek twn proterwn