ακου να δεις φιλε μου. εγω τις τρωω και για αυτο αμα βρω καμια καλη μπορει και να την βαρεσω. συνηθως το κανω προς το τελος του ψαρεματος γιατι ειναι και μπελας και μπορει να σου χαλασει το ψαρεμα, ειδικα αμα χρειαστει να βγεις εξω για να την βγαλεις απο την βεργα...
ενασ φιλος που τις κυνηγαει συστηματικα μου ειπε το εξης , καθεσαι/ξαπλωνεις μπροστατης και το οπλο συμαδευει το στομα, αυτη θα κοιταει την βεργα και θα ανοιγοκλεινει το στομα (αφου ετσι αναπνεει) σε ενα ανοιγμα της την ριχνεις μεσα στο στομα...
εχω ριξει σε καναδυο ετσι και τις πηρα ακινδυνα σχετικα. δεν περναει σουβλακι μιας και το ψαρι δεν καθεται λαμπαδα αλλα θα περασει στομα/κεφαλι, θα βγει και θα ξανακαρφωθει σε καποιο μερος του σωματος στο επομενο γυρισμα που κανει πισω απο το κεφαλι.
μετα κοβεις το κεφαλι οσαν κοκορετσι και τελειωνεις. αν αστοχησεις η δεν την παρεις καλα ..... φυγε...γρηγορα

πλακα κανω, το πιο πιθανο ειναι να κρυφτει στην πρωτη τρυπα που θα βρει η αν δαγκωσει κατι μαλον την βεργα θα δαγκωσει μιας και αυτη την απηλει.
αυτο μονο με ταιτιεν ετσι.. με πανταενα η τριαινα ειναι πιο ευκολα τα πραματα.
μολις την χτυπησεις αυτη θα κουλουριαστει και θα δεθει κομπο στην βεργα, μην εχεις ονοιρα οτι θα την ξερανεις.. εδω της κοβεις το κεφαλι και ακομα κουνιεται.
συνφωνω με τον kpk οτι αμα δεν τις τρως μην τις βαρας.
προς Θεου μην θεωρηθει οτι λεω πως να βαραμε σμερνες.. απλα λεω πως τις βαραει ενας φιλος (εκτος φορουμ) και πως εχω εγω βαρεσει κανα δυο.