Βοήθεια - Αναζήτηση - Μέλη - Ημερολόγιο
Πλήρης Εκδοση:Οικογενειακή κατάσταση και ψάρεμα
Greekdivers.com: The Greek Underwater Community > Ψαροτούφεκο > Τεχνικές
TerleMakis
Οταν σκέφτηκα να ασχοληθώ με αυτό το θέμα υπέθεσα πως η καταληλλη θεματικά ενότητα ήταν τα "διάφορα". Σκέφτηκα όμως πως και σε αυτό το θέμα θα έχουν αναπτυχθεί διάφορες "τεχνικές" και έτσι νομίζω πως καλά το τοποθέτησα εδώ ....
Ενα καλό ψάρεμα απαιτεί καλή ψυχολογία και ηρεμία , επίσης καθαρό μυαλό. Τελευταία (από τότε που παντρευτηκα δηλαδή) βασική αιτία των ψαρευτικών μου αποτυχιών, γκαντεμιών και των ολίγων επαφών με το αντικείμενο του πόθου (θάλασσα) αποτελεί η συνεχής, ασταμάτητη, αφόρητη, ψυχοφθόρα, αλύπητη, ...... κλπ, κλπ, κλπ.... γκρίνια της γυναίκας μου. Κάποια στιγμή θεώρησα τον εαυτό μου τελειωμένο ψαρευτικά μια και κανα δυο μέρες πριν από το ψάρεμα και κανά δυο μετά δεν είχα να ασχοληθώ με το ψάρεμα αλλά με το τί θα πώ, πως θα το φέρω, εαν θα βγώ καλός στην "αναφορά", εαν θα είμαι γιαλισμένος και το κυριότερο μετά ποια μέθοδο γιόγκα θα πρέπει να εφαρμόσω για να ανταπεξέλθω με ηρεμία στην προαναφερόμενη και δεδομένη γκρίνια.
Με τον καιρό καταλαβα ότι δεν είμαι μόνος σε αυτόν τον κόσμο των ψαροντουφεκάδων που αντιμετωπίζει αυτές τις καταστάσεις. Εαν λοιπόν επιδιώκουμε να είμαστε γνώστες των τεχνικών, να έχουμε καλή απνοια, ηρεμία κλπ. θα πρέπει να αναπτύξουμε τεχνικές και σε αυτό το ζήτημα. Ισως κάποιοι να έχουν είδει επιτυχίες, να έχουν αναπτύξει συστήματα, τρόπους, να έχουν υλικό, βιντεάκια, μαγνητοφωνημένες επιτυχημένες ή αποτυχημένες απόπειρες να έχουν γράψει βιβλία (αν και μάλλον 30τομη εγκλυκλοπαίδεια χρειάζεται).
Σημειώνω ότι δεν με ενδιαφέρει το κόστος (πληρώνω όσο - όσο), με ενδιαφέρει κάθε πληροφορία. Ισως μέσω το φόρουμ να μπορούσε να οργανωθεί και ένα, δυο , .... δέκα σεμινάρια από τους ειδικούς θεωρητικά και πρακτικά με καμμιά από τις ποιο γκρινιάρες.
Πάντως βρίσκομαι σε απόγνωση. Οι ώρες βυθού μειώνονται δραματικά και όσες υπάρχουν δεν είναι ξέγνοιαστες, οι επιδόσεις μου πέφτουν με ταχύτατο ρυθμό ενώ έχω ανεβάσει και πίεση. ¨Οτι δοκίμασα δεν είχε σταθερό και μόνιμο αποτέλεσμα. Ξεκίνησα με το καλό (φρέσκο ψαράκι, γυναικεία στολή, μύδια που της αρέσουν) συνέχισα με γράψιμο (κουφάθηκα ξαφνικά) αλλα από το να κάνω πως δεν ακούω και να καταπίνω ανέβασα πίεση, το έπαιξα άγριος και τρομερός (δεν μου ταίριαξε), άρχισα την αντίστοιχη και περισσότερη γκρίνια, δοκίμασα τις ανταλλαγές (θα πάω αυτό το Σ.Κ. και το άλλο μαζί .... βόλτες) μπέρδευε τα ΣΚ νόμιζε πώς το κάθε ΣΚ ήταν της βόλτας...... πάθενε "σάμπα" και είχε σπασμούς .....στέρεψα πλέον. Καί αλλα δοκίμασα. Πείτε μου θεωρείτε ότι η κατάσταση μου είναι σοβαρή. Είναι ανίατη. sad.gif
Είναι πολύ προχωρημένου επιπέδου απαιτήσεις αυτές και θα χρειαστούν χρόνια (όπως το βάθος) για να έχω αποτελέσματα. Θά έχω στο τέλος ...?????

Υ.Γ. Το παραπάνω θέμα είναι σοβαρό. Παρακαλώ για τεκμηριωμένες απαντήσεις και κοιτάξτε να το κάνετε δημοφιλές.
gnikitas
name kai ego!
terleme to topic pou anikses... de tha klisei POTE! wacko.gif
prin arxiso kai ego tis analiseis na diloso kai ego pasxon autis tis aniatis arrostias
"me lene Giorgo kai eimai xtipimenos apo tin ginekeia gkrinia"

ego de tha grapso polla giati mono me ti skepsi auto to thema psixologika me kourazei afantasta! mad.gif

exo dokimasei ta panta!!!
- xaotikes bouties sto portofoli (akriba dora ekplikseis... ksefragkiastika)
- planarisma sto krebati (sex sex sex)
- sirto karteri sti kouzina (plisimo piaton, skoupisma, sfougkarisma)
- eksantlitiko psaxtiri (kiniseis apelpisias... mexri kai gkomeno skeftika na tis bro)
- parakolouthisa poliora seminaria (simboules apo filous)

de petixe tipota kai eimai sigouros oti den iparxei therapia... opios brei auto to magiko filtro tou bgazo to kapelo.

me liga logia ego to exo parei apofasi oti arga i grigora tha paratiso to psarontoufeko :ph34r: giati allios apo to poli to 'mpiri mpiri' tha geraso poli grigora.

auta ta oliga apo emena.

ps: mporei na eimoun fobera apesiodoksos stis parapano diloseis mou, alla auti einai i skliri alitheia.
z360
den einai tipota maki mou meta apo 17xronia me tin ginaika mou kai 12 pantremenos mono ta teleytaia 5 xronia iremise.
PWS???
Ma fisika apo tote pou arxisa na bgazw axiologa psaria
malista apo tote pou egatastathika erateini edw kai 3 xronia paw opote thelw oti wrs thelw OSES wres thelw,xwris grinia
apla tin enimerwnw gia to pou tha paw oxi pws tin endiaferei idiaitera
katalabe oti afou den pinw den kapnizw den tin kanw monimos me tous filous mou se kaka meri (des perierga bar k.l.p.) den xeno.....koitaw tounge1.gif tounge1.gif tounge1.gif
sou leei ena psarema exei e as ton afisoume isixo.
palia itan martyrio opws se sena idika an pigaina se nisia kai girnaga apsaros alla.......
ipomoni kai ekpaideysi file mou
kai kati akoma
kane kamia asfalia zwis gia kamia 200000 euro an patheis tipota
tote den tha sou leei apolitos tipota laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif
(xixixixi)plaka kanw einai mia lisi gia kapoies pantos....
TerleMakis
"me lene Giorgo kai eimai xtipimenos apo tin ginekeia gkrinia"

Α ρε Γιώργο τώρα που θα έρθεις Χαλκιδική θα έρθω και εγώ να πιούμε 1 πικρό καφεδάκι..... εαν μου επιτρέψει ο Στρατηγός .... sad.gif

Για τον γκόμενο στην σκέψη έμεινες??? Τουλάχιστον να είναι καλό παιδί και να μας καλύπτει με συνέπεια και όχι κανένας που να του λές αυριο πάω Σαμοθράκη και να σου λέει "δεν γίνεται να πάς το άλλο διότι αυτό κανόνισε ο Γ. Νικήτας αφού συννενοήθηκε με το Δ. Σημάδη (παράδειγμα είναι Δημήτρη). ¨Οχι σαν εσένα που με κλείνεις τελευταία στιγμή χωρίς να συννενοηθείς με τα υπόλοιπα παιδιά του Φόρουμ.!!!" mad.gif mad.gif mad.gif
gnikitas
QUOTE(terlemes @ Jul 2 2003, 12:58 PM)
..... εαν μου επιτρέψει ο Στρατηγός .... sad.gif

xaxaxaxa san na akouo ton eauto mou na milaei! laugh.gif

telika ta simptomata tis asthenias einai panomiotipa se oles tis periptoseis sad.gif
spot
Λοιπόν gaiz αυτό είναι μακράν το πιο διασκεδαστικό (αλλά και τραγικό συνάμα) topic του forum.

Είχα πολύ καιρό να γελάσω έτσι ! (άκου εκεί παθαίνει σάμπες η γυναίκα του !!!)
Καλά εσύ Νικήτα αγόρι μου....έγραψες !!!!
Αλλά και ο Σπυρόπουλος !!! Καλό το κόλπο με την ασφάλεια ζωής !!!!

Για την περίπτωση μου θα σας γράψω σύντομα. Εγώ είμαι στο άλλο άκρο : η γυναίκα μου με στέλνει για ψάρεμα και εγώ δεν πάω !!!
Συνεχίστε το παιδιά.... πάει για hall of fame το topic (που το θυμήθηκα αυτό???)

Μάκη, φοβερό topic φίλε !!! Ελπίζω να βρεις και καμιά άκρη βέβαια....
Alexander
Megalo to thema kai den lynetai.
"me lene Alko kai eimai xtypimenos apo tin gynekeia grinia"
alla prostheto kai ..."eimai xwrismenos apo tin deftera!!" sad.gif teeth.gif sad.gif teeth.gif
ti na kanw na gelasw h na klapsw???
pros to paron apolamvanw tin eleftheria mou.
to apogevma tha paw psarema me ena filo meta tin douleia,edw konta ,sta apagorevmena.... sleep.gif
den tha dwsw anafora me poion eimai , ti tha kanw meta. to epomeno sk psarema me filous klp klp
Pros ton paron apolamvanw tin isixia mou mexri tin epomeni kai pali xana ta idia.Favlos kyklos den xemperdeveis pote ektos kai an to paixeis monaxos i vreis allo ena kalo paidi psilo,moustakali ,psarontoufeka kai xareite ton erwta sas laugh.gif
egw pantws gia na min parexeigoume stin grinia tha katalixw pali ,einai i moira tou psarontoufeka mallon... sad.gif
TerleMakis
QUOTE(spot @ Jul 2 2003, 01:43 PM)
: η γυναίκα μου με στέλνει για ψάρεμα και εγώ δεν πάω !!!

wub.gif

Κανα δυο μπουκάλια αίμα από την γυναίκα σου ρε Μηηητσοοο.!! Να τα κάνω μετάγγιση στην δική μου ..... Help Please.!! tounge1.gif tounge1.gif tounge1.gif
TerleMakis
Λοιπόν ανακεφαλαίωνω με τα πρώτα συμπεράσματα που βγήκαν την 1η ημέρα 02/07/2003.
· Βασικά η ασθένεια φαίνεται να είναι ανίατη.
· Τα τελευταία Ιατρικά δεδομένα δείχνουν να υπάρχει κάποια βελτίωση στην κατάσταση με τις παρακάτω μεθόδους
1.Το αγόρι του Φόρουμ. Πρόκειται για 1 καλό φιλότιμο παιδί χωρίς πολλές υποχρεώσεις με κινητό τηλέφωνο πάντα ανοικτό για να κλείνεις ραντεβού με την γυναίκα σου όταν φεύγεις για ψάρεμα. Προσοχή λόγω ζήτησης τα ραντεβού να κλείνονται μία εβδομάδα ποιο μπροστα.

2.Μετάγγιση αίματος από την γυναίκα του Δημήτρη Σημάδη. Σίγουρα λόγω ζήτησης θα κοστίζει πανάκριβα και ο Δημήτρης για 1 μπουκάλι θα ζητάει δουλεία 1 εβδομάδας στο φόρουμ ή 2-3 μπουκάλια από το δικό μας αίμα για εκείνον προκειμένου να τον στέλνει η γυναίκα του και αυτός να ΠΗΓΑΙΝΕΙ μόνο που μαζί με το αίμα μας θα πάρει και την Μοίρα μας γι’ αυτό σταδιακά να μην σοκαριστεί ο οργανισμός του. Πάντως η γυναίκα του Δημήτρη ξελασκάρει και λίγο δουλειά από το αγόρι του φόρουμ.

3.Ο χωρισμός … και το ψαρευτικό μας ζευγάρι να μην είναι πλέον μόνο ψαρευτικό …….

Αυριο πιστέυω θα πέσουν και νέες προτάσεις. Ειδωμεν τι μας επιφυλάσσει το μέλλον …. Και η τεχνολογία .... Νικήτα. .... Κανένα Τσιπάκι να τις αλλάξουμε προγραμματισμό….. καμμία ψέυτικη, προγραμματισμένη με την εμφάνιση Κλώντια Σίφερ…
kgian
Paidia, i ginaika sou kai to skili sou einai opos ta matheis.. Me to pou kaneis tin sxesi, tis eksigisai: Kyria mou, ego eimai aplos anthropos, mou aresei to psarotoufeko, forao sagionara bufalo klp. Auti loipon, epeidi se goustarei (allios den tha ta eftiaxne mazi sou), sou leei nai moro mou.. Apo tin alli an tsinisei kai den se goustaei simainei pos etsi ki allios tha sou espage ta neura opote astin na paei sto kalo.. Doksa to theo ginaikes iparxoun polles, oraia paidia eimaste, athlites klp..
Tora ga tous filous pou einai idi pantremenoi ti na po, ekei sikono ta xeria psila. Pantos nomizo pos to 95% ftaite eseis pou sas exoun balei ta 2 podia se ena papoutsi.. Giati diladi na tis afisete na ftasoun se auto to simeio?? Giati otan protoarxise i grinia (logika prin pantreuteite) ipoxorousate kai kanate ta koroida gia na min xasete tin ginaika kai kata sinepeia tin sxesi kai to koko.. An anatreksete toso piso kai to kaloskefteite tha deite pos exo dikio..
Pantos ego pou eixa grinia apo tous goneis mou gia to psarema, otan arxisa na bgazo tis psaroukles i grinia kopike maxairi.. Malista i grinia epanerxetai elafros ton xeimona pou den bgainei psari kai ksanafeugei to kalokairi pou erxontai ta psaria..
Angelos
Paides, ayti ki an einai syzhtisi. Nomizw o kathenas mas exei diaforetika problimata. Egw gnwrisa ti gynaika moy otan hmoyn sth Philadelphia opoy den ekana katholoy psarema. Bebaia, ena apo ta prwta pragmata poy tis eipa einai oti moy aresei h thalassa kai to psarotoyfeko ("Wow, what is spearfishing?", klp..) Otan eirthe sto diamerisma moy eide toys xontrorofoys kai ta magiatika na pozaroyn dipla stoys goneis moy kai ta aderfia moy pisteya na katalaba peri tinos prokeitai. Am de.
Mera hrthame sti Florida, pantreytikame kai arxisa to psarotoyfeko systimatika pali. Stin arxi ekane "tama ston Ai-Nikola" na mi me faei kanas karxarias (Florida, blepete). Moy elege na to kopso. Siga-siga omws katalabe oti einai poly shmantiko gia mena kai me afhnei. Ayta poy exw parathrhsei einai ta ekshs:
1. Anaferoyme oso to dynato pio prin pote prokeitai na pame gia psarema (ayto apaitei aristi organwsi apo emas kai to zeygari mas). Dhladi, de mporeis to Sabbato brady na les: "A, ayrio to prwi tha paw psarema me ton Scott". Ayto poy kaneis einai apo Triti/Tetari les: "Skeftomai na paw gia kana psaremataki to Sabbato me to Scott, nomizeis oti tha einai entaksei?" Bebaia, bohthaei kai to zeygari soy na exei ta idia problimata opote na se katanoei.
2. Apofeygoyme oiandhpote zhthsi peri psarotoyfekoy/psariwn otan eimaste me ti gynaika mas. Soy leei:"Kathe S/K pas re gaidoyri, kai otan eimaste mazi akoma gia rofoys kai synagrides skeftesai kai milas?" Pragma poy shmainei akoma 15kili synagrida na exeis parei, apla an se rwthsei kai mono "Ti psari einai ayto?" les "e, ena psaraki poy ebgala mwre." De thelei na dei oti eisai pio xaroymenos poy epiases to psari para poy gyrises spiti na tin deis (kai na eisai dhladi)
3. Eimaste, anendotoi sto na pame psarema. Ayto einai apo ta poio dyskola. Opws leei kai o Giannoulis (o opoios den exei kai megali empeireia peri toy thematos-akoma tsalaboytaei sta 2-3 meta, ante otan ftaseis ta 25-30 na deis oxi mono sambes tha xorepseis alla kai tsamiko...) einai opws tis matheis. Edw exw sinhtheisei ti gynaika moy oti mia mera to S/K tha paw gia psarema. Teleia kai payla. Gia tin psyxiki ygeia moy. Kai to blepei. Otan paw sti thalassa eimai allos anthrwpos: Pio hremos, xalaros klp
4. Leme oti "To psarema ma bastaei stylaki, an stamatisoyme tha xontrynoume"
5. Na dinoyme logikoys xronoys epistrofis. De mporeis na peis oti tha gyriseis stis 2 kai na erxesai stis 5. Tha se taraksei. Kalytera na peis "gyrnw steis 5 kai erxesai stis 4"
6. To fresko psaria bohthaei ana periptwsi. Otan htan tsantismeni h dikia moy eixa dwsei ta kalytera psaria se gnwstoys (rofoys, snappers, klp) giati alliwtika tha moy ta PETAGE sta skoypidia. Fantasteite na exete parei 2 pentakiles sfyrides kai na thelei na sta petaksei sta skoypidia giati "noiazesai gia ta psaria perissotero apo mena". Friki
Ayto apo Ameriki. Keep me posted.
Alkiviadi
xe xe xe ama exeis skisei th gata etsi einai!!!!!!!!!! re seis katalavete 2-3 pragmatakia:

1. gynaika poy den griniazei den einai ..............gynaika!!!! einai h mama mas!!!!

2. kai gia to psarema na mhn griniaze tha griniaze gia kati allo (amaxi, mpalla, basket, filoys, doyleia klp klp)

3. KAMIA gynaika den thelei na yparxei antagonismos sto endiaferon toy syntrofoy ths (alles gynaikes, filoi,..........psarema!!!!!!!!) giayto kai tha paratirisete oti oso pio pathiasmenoi eiste me to psarema toso tha sas tin lene!!!!!!!

4. kai mazi sas na tin parete, xeirotera tha ta kanete giati eite den tha psareyei toso kala oso eseis, eite tha varethi !!!!!!!!

ayta, ego prosopika den exo provliam giati den exo mia gynaika laugh.gif laugh.gif laugh.gif laugh.gif tora ana kanoyn somateio...............thn evapsa paidia

p.s. re sy nikhta soy eipe kai to gnosto: esy tosa lefta dineis gia ena vromopsarotoyfeko (ax to eipe gia to carbon moy) kai ego mia foystitsa zhthsa

p.s 2 h mipos to akoma pio gnosto: ekei poy tha pame diakopes den pisteyo na pareis kai ta pragmata soy mazi?????????
gnikitas
QUOTE(Alkiviadi @ Jul 2 2003, 03:26 PM)
p.s. re sy nikhta soy eipe kai to gnosto: esy tosa lefta dineis gia ena vromopsarotoyfeko (ax to eipe gia to carbon moy) kai ego mia foystitsa zhthsa

p.s 2 h mipos to akoma pio gnosto: ekei poy tha pame diakopes den pisteyo na pareis kai ta pragmata soy mazi?????????

ox matheutikan kai auta? re alkiviadi pios sou ta psithirise? <_<

episis i paratirisi (aggelou & alkiviadi) peri "kripsimo enthousiasmou gia to psarontoufeko" itan pisteuo poli sosti. cool.gif

kai na tin paro mazi mou sto psarema dokimasa... MEGA LATHOS! (giati re paidia de me eixate proidopiise pio prin?!)... tetia grasouzia den exo ksanadei... tin proti fora to nero eixe oratotita miso metro (oute tin miti tis bergas de mporousa na do) opote se 20 leptakia anagkastika kai bgika, tin deuteri fora me xtipise drakena kai etrexa sta nosokomia, ti triti kai teleutea fora epatha thermopliksia kai eixa ftasei sta prothira tis afidatosis... apo tote telos! de tin ksanaperno mazi mou pou na me parakalaei... kalitera na mino spiti kai na siderono poukamisa. wacko.gif

o vavoulogiannis den pire meros sti sizitisi akomi... giati? kai ego ton eixa gia protipo peri tou thematos! wink1.gif mexri kai idiki ekpedeusi mou exei iposxethei (pano se auto to kauto thema) :)
kgian
QUOTE(Angelos @ Jul 2 2003, 11:15 PM)
2. Apofeygoyme oiandhpote zhthsi peri psarotoyfekoy/psariwn otan eimaste me ti gynaika mas. Soy leei:"Kathe S/K pas re gaidoyri, kai otan eimaste mazi akoma gia rofoys kai synagrides skeftesai kai milas?" Pragma poy shmainei akoma 15kili synagrida na exeis parei, apla an se rwthsei kai mono "Ti psari einai ayto?" les "e, ena psaraki poy ebgala mwre." De thelei na dei oti eisai pio xaroymenos poy epiases to psari para poy gyrises spiti na tin deis (kai na eisai dhladi)

Ego mazi me tin eksigisi "kyria mou, ego kano psarotoufeko, forao sagionara bufalo" kolao kai to "kai otan bgaino apo tin thalassa mou aresei na sou leo tin istoria tou psarematos.."!
z360
kai sinexizw gia ton kwsta oti apo tin imera pou gnwrisa tin ginaika tou tote stin ekdromi ebgala to simperasma oti prokeite gia mia idaniki sintrofo pou katanoei ton anthropo tis meta apo mia atixi exormisi
eksou kai to "high light" tis ekdromis stin erateini pou tou eipe :
"DEN PEIRAZEI KTINIATOYLI MOU ALLI FORA THA PIASEIS PSARIA" laugh.gif laugh.gif laugh.gif

XIXIXIXIXI!!!!!!!!!!!
TI KAKOS COACH POU GINOME KAMIA FORA..............
TerleMakis
Πάλι η τεχνολογία από την Αμερική μας έρχεται.
Αγγελε είχα αρχίσει να ψιλιάζομαι αυτό για το κρίψιμο του ενθουσιασμού τελευταία που δεν βγάζω ψάρια. Ηταν πραγματικότητα βέβαια αλλά της φόρτωνα και μέρος της ευθύνης (αλλωστε της αναλογεί το μεγαλύτερο). Μερικές φορές την είδα όμως να με λυπάται .... (εκτός εάν ήθελε κάτι πάλι) ...
Αυτό που κατά κόρον κάνω είναι ότι επειδή η κύρια μας οικογενειακή παρέα αποτελείται μόνο από ψαροντουφεκάδες όταν βρισκόμαστε μαζί υπάρχει αποκλειστική συζήτηση για ψάρεμα!!!! Είναι εξίσου απολαυστικό και αποτελεί μέρος του ίδιου του ψαρέματος. Μάλιστα κυριαρχεί το σλόγκαν "εαν βγάλεις ψάρι και δεν το πείς είναι σαν να μην το έβγαλες" το οποίο δε λέω από που εμπνευστήκαμε διότι θα κοπεί λόγω ακαταλληλότητας .... wink1.gif wink1.gif wink1.gif
Ετσι βάζω τις συζητήσεις αυτές ίσα με το ψάρεμα.
Τώρα οι Γιαννούλια θεωρία δεν στέκει εξ' αρχής. Ισα - ίσα που ακριβώς έτσι την πατάμε. Βασιζόμαστε ότι έγινε η αρχική ξεκαθάριση προφορικά και το μόνο που χρησιμέυει καθαρά ψυχολογικά είναι το επιχείρημα "εγώ στα είχα πεί από την αρχή και είπες ΟΚ" huh.gif
Που πας ωρέ Γιαννούλ. Συμβόλαιο μπορείς να υπογράψεις σε 3 αντίγραφα να καταθέσεις και 1 στην εφορία. Με χαρτόσημα κλπ Επίσημα πράγματα και με διαχρονικότητα. Και να σε ρωτήσω και ευθέως δηλαδή. Ελάχιστες εβδομάδες με το κορίτσι σου (ουτε καν γυναίκα σου) και τί έγινε. ΠΟΥ ΕIΝΑΙ ΤΟ MAGIC TOUCH?? Δεν δουλεύει η σαγιονάρα πλέον?? Τι έγινε για αναρρωτήσου καλύτερα?? Γιατί δεν ρωτάς τον Coach να σου πεί ο έμπειρος. Και καλά μην κοιτάς που ο άνθρωπος μετα από 17 χρόνια έχει πάθει ανοσία και βαρέθηκε και η γυναίκα του να ασχολείται με αποτέλεσμα να βρίσκεται στα καλύτερα του και να σας ταίζει κανένα ψάρι της προκοπής. Από παλιά στο έλεγα ότι τα βάθη και οι άπνοιες παίζουν λιγότερο ρόλο από την καλή ψυχολογία.
Τώρα η θεωρία εαν δεν γκρινιάζει δεν είναι γυναίκα είναι επικίνδυνη για τον Spot και για όσους αγοράσουν το φιαλίδιο με το αίμα της.......
Antonis Sakellaridis
kalispera paidia!
Apisteyto thema!
Ego apla frontizo na min mpleko me ginekes pou zitoun parapano apo ta basika mia 2 bdomades kai allazeis opote den prolabainei na arxisei na apetei!!!!!!

Eimai kai freskoxorismenos! sad.gif tounge1.gif
Afropsaros
Παιδιά (παντρεμένοι και μη) μετά απο τρεμερό κόπο και ψάξιμο είμαι στην ευχάριστη θέση να σας αναγγείλω ότι βρήκα την λύση στο πρόβλημά σας. Είναι ότι καλύτερο υπάρχει, τελευταία λέξη της τεχνολογίας.

Τα αποτελέσματά είναι εγγυημένα και έχει δοκιμαστεί απο πάρα πολλούς επώνυμους και μη ψαροντουφεκάδες.

Γλυτώνεται από:
1.Κρεβατομουρμούρα
2.Γκαντεμιά μετά απο τα ξόρκια που θα σας έχει κάνει
3.Τις όποιες δουλειές έχετε να της κάνετε την ημέρα που τολμήσατε να πάτε για ψάρεμα
4.Εξασφαλίζετε την καλή της διάθεση όταν θα γυρίσετε
5.Καλή διάθεση όταν εσείς έχετε όρεξη για............... wink1.gif
6.Και extra μαγικό κουμπάκι για SILENCE και SLEEP όποτε εσείς θέλετε...
7.......εχει και άλλα μαγικά κουμπάκια όπως θα παρατηρήσετε wink1.gif wink1.gif

Φυσικά επειδή το δωρεάν έχει πεθάνει προ πολλών ετών το κόστος είναι λίγο υψηλό αλλά τα αποτελέσματα εγγυημένα και απεριόριστης διάρκειας.
Λοιπόν το κόστος είναι 5.00Euro αλλά και απο 2-3 ξέρες που θα ξέρει ο υποψήφιος αγοραστής και θα κρατάνε απαραίτητα συναγρίδες και μαγιάτικα....
Νομίζω ότι είναι απίστευτη η προσφορά που σας κάνω.

Λοιπόν στην φώτο μπορείτε να δείτε την πρώτη version του εν λόγω μηχανήματος. Σε λίγο καιρό θα παρουσιάσω και την πιο εξελιγμένη....

Μέχρι τότε
Φιλικά
Aris Afropsaros
spot
Έγραψες !!
Κύριοι, για να τις καταφέρουμε τις γυναικες, πρέπει να κατανοήσουμε πως "λειτουργούν", πως σκέφτονται.
Ιδού λοιπόν !
Apnea
rolleyes.gif Δείτε κι αυτο.... teeth.gif teeth.gif
TerleMakis
Καλά ρε παιδιά και υστερα είχα απαιτήσεις να ξέρω πως να χειριζομαι την γυναικα μου. Που να φανταστω ότι η τεχνολογία έχει τόσο προχωρήσει. Εχω μείνει πολυυυυύ πίσω. Τι διαστημική συστήματα είναι αυτά.
georgev
Ποιά τεχνολογία και τρίχες κατσαρές.....
"Μιά στο καρφί και μιά στο πέταλο" έλεγαν οι παλιοί...
koskour
Πολύ καλό το μηχάνημα του spot και του Apnea. Ρίξαμε πολύ γέλιο. Πάντως η πιό αποδοτική μέθοδος για να σταματήσει η μουρμούρα ή τουλάχοστον να ελαττωθεί (διότι για γυναίκες μιλάμε), είναι το τραπέζωμα. Δοκιμάσατε να τραπεζώσετε μετά από ένα καλό ψάρεμα τη μάνα και τον πατέρα της, τα αδέλφια της, τους φίλους και τους συγγενείς των φίλων της κλπ. Δοκιμάστε το. Είναι πολύ αποδοτικό. Και όπως λέει και ένα καλό παιδικό βιβλίο "αν αποτύχουν όλα τ' άλλα κοπάνησέ της την κεφάλα". wink1.gif
TerleMakis
Παιδιά κάποιοι από το φόρουμ γνωρίζουν ότι για πρώτη φορά η γυναίκα μου την Παρασκευή μου πρότεινε να πάω ψάρεμα να βρώ 1 κοπάδι συναγρίδες από το οποίο μου ξεψάρισε μία την Πέμπτη. ΕΕΕΕΕ λοιπόν το Σ/Κ ψοφήσαμε στους Σεισμούς δεν γκρεμίστηκαν απλά φούρνοι αλλά η μισή Τουρκία όπως καλά μου είπε φίλος. Σήμερα το πρωί είχα τηλέφωνο από το Ελλήνικό 5γωνο και κάποιος βαρυσήμαντος μου είπε " Κύριε Τερλεμέ εαν χρειαστεί ποτέ να ισοπεδώσουμε την Τουρκία είστε διατεθειμένος εσείς και κυρίως η γυναίκα σας να σας κάνει μία πρόταση για ψαρευτικό 2ήμερο στην Σαμοθράκη. Δεν σας προτείνουμε 5ήμερο ή κανένα ποιο μακρινό νησί γιατί τότε κινδυνευει και η Ελλάδα. Τα τροπικά απαγορέυονται εντελώς και μπορείτε να πηγαίνετε κατόπιν οικογενειακών καυγάδων όπως αποφασίστηκε στην συνάντηση των 8 για τα όπλα μαζικής καταστροφής" Νταμπλάς !!!! ohmy.gif ohmy.gif ohmy.gif
spot
Μάκη για δες το παρακάτω δημοσίευμα....

Αποκαλύπτεται ο ρόλος του DNA
Ερευνητές εντοπίζουν γονίδιο που προδιαθέτει για κατάθλιψη στις γυναίκες 

Associated Press
Η κατανόηση του βιολογικού υποβάθρου της κατάθλιψης θα οδηγήσει στην εξατομίκευση της θεραπείας
news.in.gr 

Πίτσμπουργκ, Πενσιλβάνια: Αμερικανοί ερευνητές εντόπισαν για πρώτη φορά συγκεκριμένο γονίδιο που σχετίζεται με την κατάθλιψη. Δημιουργεί προδιάθεση για τη διαταραχή στις γυναίκες, ενώ οι άντρες που το κληρονομούν δεν φαίνονται να επηρεάζονται.

«Πάνω από το 80% των γυναικών στην μελέτη μας που κληρονόμησαν μια συγκεκριμένη ποικιλία του γονιδίου CREB 1 παρουσίασαν καταθλιπτικές διαταραχές, ενώ μια δεύτερη ποικιλία του ίδιου γονιδίου φαίνεται να έχει προστατευτική δράση» εξηγεί ο Δρ Τζορτζ Ζουμπένκο, επικεφαλής των ερευνητών στο Πανεπιστήμιο του Πίτσμπουργκ.

Η συχνότητα της κατάθλιψης στις γυναίκες είναι περίπου διπλάσια από ό,τι στους άνδρες. Οι επιστήμονες πιστεύουν ότι το φαινόμενο οφείλεται, τουλάχιστον εν μέρει, σε διαφορές στα πρότυπα ενεργοποίησης των γονιδίων ανάμεσα στα δύο φύλα.

Το CREB 1 βρίσκεται στο χρωμόσωμα 2 και περιέχει την πληροφορία για τη σύνθεση ενός «ρυθμιστικού παράγοντα», μιας πρωτεΐνης που ελέγχει τη λειτουργία πολλών άλλων γονιδίων στον εγκέφαλο και άλλα όργανα.

Οι ερευνητές έχουν ενδείξεις ότι το ίδιο γονίδιο ίσως σχετίζεται και με άλλες ασθένειες, όπως η νόσος του Αλτσχάιμερ, καθώς φαίνεται να παίζει ρόλο στη μακροπρόθεσμη μνήμη και την ικανότητα των νευρώνων να δημιουργούν νέες συνδέσεις.

Μεταβολές στην έκφραση του CREB1 έχουν ανιχνευθεί σε ζωικά μοντέλα για τη μελέτη της μείζονος κατάθλιψης, σε πειραματόζωα στα οποία είχαν χορηγηθεί αντικαταθλιπτικά, καθώς και μετά θάνατον στον εγκέφαλο ασθενών με μείζονα κατάθλιψη.

Η κατανόηση του γενετικού υποβάθρου της διαταραχής θα οδηγήσει στην εξατομίκευση της θεραπείας, καθώς οι γιατροί θα μπορούν να ελέγχουν το γενετικό προφίλ του κάθε ασθενή για να καταλήξουν στο πιο κατάλληλο φάρμακο.

H έρευνα του Δρ Ζουμπένκο δημοσιεύεται στο περιοδικό Molecular Psychiatry.

πηγή : http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntit...55&lngDtrID=252
Platon
Εγώ πάλι αν και ο μικρότερος μάλλον εδώ μέσα και όχι παντρεμένος δεν έχω τέτοιου είδους προβλήματα.
Απλούστατα, το ζευγάρι μου στη θάλασσα είναι το ίδιο με το ζευγάρι στη ζωή cool.gif
Υπάρχει βέβαια ένας μικρός ανταγωνισμός και λίγη γκρίνια (άχρηστε σου ξέφυγε η τσιπούρα) λόγω του ότι δεν βουτάει πια και παρακολουθεί από πάνω αλλά έχει γέλιο.

Γι'αυτό λοιπόν σκεφτόμαστε πριν παντρευτούμε wink1.gif
aLaNi
Pedia katalavenw to provlima sas. Prin kamposo kero iha mia megali sxesi (4 yrs) k i gineka den me afine na isixasw. Imoun to kalo pedi k genikws pera apo tin doulia k kamia mpiritsa me filous, to mono pou ekana itan to psarontoufeko k to kinigi. Eftasa vevea se simio na ginw frenovlavis, k gia na min tin pnixw tin estila. Twra, ime me mia kopela edo k ena xrono k tin exw kani psarontoufeka. Oute mourmoures oute tipota.
teeth.gif
Stin arxi ihe k auti psilomourmoura, ala twra iremise, pou erxete mazi. Mou figan liga lefta parapanw (dwro i maskoula k ta vatraxopedila) ala den pirazi.

Kouragiooooooooooo stous grinopathisantes :)))))))
Simos
Terastio to thema (dustixws)kai tha pw kai egw tin gnwmi mou..
Eimaste stin Ellada diakopes.Egw kathe mera psarontoufeko.Kai ekei arxizei to provlima.Mono gia to psarontoufeko endiaferese,,,,,,,gia mena tipota,,,,katholou xrono,,,,,,,,KLP KLP ...
Ti ekana;;;;Tin peira mazi mou,,mia duo treis fores....Stoli kai ta loipa ola egw tis ta agorasa.Kai tis yposxethika na tis matho pws kanoume psarontoufeko.EEEEEE;;;;;;;;enthousiastike ....Kai twra peigenoume mazi,kai mazeuei midia i kanei boltes aplws ston butho kai koitaei diafora..To monadiko provlima einai oti prepei kathe 10 lepta na koitaw pou briskete..
Otan omos epeimenei poli kai egw den mporo,,lew ston Patera mou na paei me tin barka gia psarema,,kai na parei kai tin nifi tou mazi..Etsi kanonizonte ola apo mona tous.Opoios psaxnei luseis tis briskei..
Kali sunexeia..
Simos,,,,
PENHNTARHS
διαβαζοντας το θεμα, μια σκεψη περασε, ετσι σαν λαυρακι στα θολα.......
μηπως, αν τις γνωριζαμε μεταξυ τους.......

θα ειχαν την ευκαιρια να εκτονωνονται "βριζοντας" μας
εμας και το βιτσιο μας,
θα περναγε η ωρα τους,
θα βρισκανε ισως και κοινα ενδιαφεροντα

αλλα μπα, ασε καλλιτερα, γιατι μπορει και να ανταλλαξουν τεχνικες σπασιματος νευρων, οποτε τη βαψαμε.

παντως δεν εχω βρει ουτε εγω τη λυση.
ωρες -ωρες μουρχεται να τη σουβλισω, ειδικα οταν εχω γυρισει με ψαρια, με ψηνει στη γκρινια, και το βραδυ, καλουμε φιλους για ψαροφαγια, και τοτε ειναι ολο καλα λογια, γλυκες και επαινους............
rofos
PENHNTARIS i agree with you! prepei na vrethei mia lish giati kai h dikh mou ta idia kanei...prwta vrisimo kai meta theos o giorgos!! mpas kai einai dipli prosopikotita?

prepei na kanoume kati...

panta filika o rofos.
spot
Βρε παραπονιάριδες !!!!!

Σκεφτείτε οτι υπάρχουν και άλλοι που η γυναίκα τους έχει μόνο ένα πρόσωπο ... το κακό-στριφνό-γκρινιάρικο !
Αυτή είναι μια "lo-fi" έκδοση του κύριου περιεχομένου μας. Για εμφάνιση της πλήρους έκδοσης με περισσότερες πληροφορίες, μορφοποίηση και εικόνες, παρακαλώ κάντε κλίκ εδώ.
Invision Power Board © 2001-2012 Invision Power Services, Inc.