![]() ![]() |
Mar 7 2010, 10:35 PM
|
|
![]() Μέλος Group: Νέο Μέλος Posts: 125 Joined: 5-October 09 Αριθμός Μέλους: 12.643 Περιοχή: Νομ/κό Διαμ. Αθηνών Ονοματεπώνυμο:Panayotis A |
Είδε κανείς τα νέα ψαροντούφεκα της Βleu στην έκθεση Bastard και Lycan; Πώς σας φάνηκαν; Θέλω εντυπώσεις!
|
|
|
|
Mar 7 2010, 10:51 PM
|
|
|
Μέλος Group: Member Posts: 82 Joined: 21-February 09 Αριθμός Μέλους: 9.776 Περιοχή: Νομός Ιωαννίνων Ονοματεπώνυμο:ΣΤΑΜΟΥΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ |
Tίμια δουλειά ελαφρύ μονομπλόκ όπλο ελαφρώς πιο μεγάλο απο τους σωλήνες που ξέρουμε ,και όχι τελείος στρογγυλοί, και από τιμές νομίζω πως ξεκινούν απο 295 euro.
Βέβαια ξέχασα να πώ ότι έχουν και τον ανάποδο μηχανισμό της εταιρίας που σηκώνει βαριά set up . Αν σκεφτείς ότι μέχρι τώρα εάν δεν πήγαινες για acid έπερνες ένα σωλήνα carbon πχ 100 ευρώ ή και παραπάνω μια λαβή demka ή pathos 50 εώς 70 ,κεφαλή 35 περίπου βέργα κανα 40άρι λαστιχα σχοινιά κτλ 30, σύνολο ένα καινούργιο όπλο και μονομπλόκ. |
|
|
|
Mar 7 2010, 11:00 PM
|
|
![]() Μέλος Group: Member Posts: 13.258 Joined: 3-February 07 Απο: ΙΛΙΟΝ ΑΘΗΝΑ Αριθμός Μέλους: 4.062 Περιοχή: Νομός Αττικής (δυτική) Ονοματεπώνυμο:ΓΙΩΡΓΟΣ ΔΕΜΕΤΗΣ |
Tίμια δουλειά ελαφρύ μονομπλόκ όπλο ελαφρώς πιο μεγάλο απο τους σωλήνες που ξέρουμε ,και όχι τελείος στρογγυλοί, και από τιμές νομίζω πως ξεκινούν απο 295 euro. Βέβαια ξέχασα να πώ ότι έχουν και τον ανάποδο μηχανισμό της εταιρίας που σηκώνει βαριά set up . Αν σκεφτείς ότι μέχρι τώρα εάν δεν πήγαινες για acid έπερνες ένα σωλήνα carbon πχ 100 ευρώ ή και παραπάνω μια λαβή demka ή pathos 50 εώς 70 ,κεφαλή 35 περίπου βέργα κανα 40άρι λαστιχα σχοινιά κτλ 30, σύνολο ένα καινούργιο όπλο και μονομπλόκ. Αν υπολογίσεις και την τιμή των νέων μουλινέ της εταιρείας (θα βγαίνουν κοντά στα 40 ευρώ) ή κανένα νέο μουλινέ από αυτά της Ντέμκα, τότε μάλλον το όλο πακέτο είναι πλέον ασυναγώνιστο με τις υπάρχουσες τιμές των συμβατικών καρμπονοόπλων, και κρατάς στα χέρια σου ένα <<ε ρ γ α λ ε ί ο>>. |
|
|
|
Mar 8 2010, 12:17 AM
|
|
![]() Μέλος Group: Member Posts: 1.195 Joined: 22-July 08 Απο: Κερατέα - Μεσολόγγι Αριθμός Μέλους: 8.019 Περιοχή: Νομός Αττικής (ανατολική) Ονοματεπώνυμο:Πέτρος Π. |
Ειδα και εγω την νεα σειρα και πραγματικα μου αρεσαν πολυ...
Αν ολα πανε καλα το καλοκαιρακι παω για το 105 της σειρας... Μου εκατσε πολυ αυτο με την ασπρη λαβη το 95αρακι, απο τι ειναι αυτο το υλικο ρε παιδια? γνωριζει κανεις? Επισης μηπως ξερει κανεις απο που βγηκε η ονομασια της σειρας? |
|
|
|
Mar 8 2010, 01:24 AM
|
|
![]() Μέλος Group: Νέο Μέλος Posts: 1.627 Joined: 19-February 07 Απο: ΜΕΣΣΗΝΙΑΚΟΣ Αριθμός Μέλους: 4.344 Περιοχή: Νομ/κό Διαμ. Αθηνών Ονοματεπώνυμο:Ντίνος |
με μια ματια
+ αναποδος μηχανισμος μονοκομματη κατασκευη(εχει και οδηγακι) φινιρισμα εταιρια βγαινει και σε ροζ (IMG:http://www.greekdivers.com/forum/style_emoticons/default/tounge1.gif) - δεν ειναι καλη σχεση τιμης αποδοσης αφου με καπια λεφτα παραπανω παιρνεις οπλο που πιθανοτατα δεν θα αλλαξεις ποτε.βλεπε πεπλατυσμενα(της ιδιας ή αλλης εταιριας)καρμπονικα και ξυλινα μου θυμησε φλογέρα.ευχομαι να ριχνει φλογερά και να ανοιγει τρυπες σαν της φλογέρας |
|
|
|
Mar 8 2010, 01:38 AM
|
|
![]() Συντονιστής Group: Συντονιστες Posts: 4.948 Joined: 19-March 03 Απο: ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ Αριθμός Μέλους: 8 Περιοχή: Νομός Θεσσαλονίκης Ονοματεπώνυμο:ΑΛΚΙΒΙΑΔΗΣ |
εμένα φίλε με ενθουσίασαν!!! μινιμαλ σχεδιασμός, στιβαρή κατασκευή, δοκιμασμένη συνταγη λαβη-μηχανισμός και κυρίως μονομπλοκ!!!
και απο τιμη.........dynamite!!!!!!!!! |
|
|
|
Mar 8 2010, 01:52 AM
|
|
|
Μέλος Group: Member Posts: 59 Joined: 19-August 08 Αριθμός Μέλους: 8.233 Περιοχή: Νομ/κό Διαμ. Αθηνών Ονοματεπώνυμο:Θάνος Κ. |
- δεν ειναι καλη σχεση τιμης αποδοσης αφου με καπια λεφτα παραπανω παιρνεις οπλο που πιθανοτατα δεν θα αλλαξεις ποτε.βλεπε πεπλατυσμενα(της ιδιας ή αλλης εταιριας)καρμπονικα και ξυλινα μου θυμησε φλογέρα.ευχομαι να ριχνει φλογερά και να ανοιγει τρυπες σαν της φλογέρας Γιατί το λες αυτό? Μπορεί να σηκώσει 7αρα βέργα με 16αρια ή 17 αρια. Κάπως έτσι δεν έχουν πολλοί τους raptores ? Για πιο βαριά setup πας αλλού, αλλά για το παρόμοιο σεταπ με γιατί να μην πάρεις το Lycan αντί του ΄ραπτορα? Αυτό αναρωτιέμαι μόλις είδα το lycan... To bastard είναι όντως για πολύ Light kai νομίζω βγαίνει μέχρι 100 ή 105. Αυτή η δημοσίευση επεξεργάστηκε απο τον/την thanos5180: Mar 8 2010, 01:53 AM |
|
|
|
Mar 8 2010, 09:26 AM
|
|
![]() Μέλος Group: Member Posts: 1.842 Joined: 29-March 06 Αριθμός Μέλους: 2.052 Περιοχή: Νομός Αιτωλοακαρνανίας Ονοματεπώνυμο:Tsibidis Michael |
με μια ματια Εσυ ροζ οπλα λες....... (IMG:http://www.greekdivers.com/forum/style_emoticons/default/whistling2.gif) φλογερες λες..... (IMG:http://www.greekdivers.com/forum/style_emoticons/default/whistling2.gif) τρυπες λες...... (IMG:http://www.greekdivers.com/forum/style_emoticons/default/whistling2.gif) δεν μας τα λες καλα.+ αναποδος μηχανισμος μονοκομματη κατασκευη(εχει και οδηγακι) φινιρισμα εταιρια βγαινει και σε ροζ (IMG:http://www.greekdivers.com/forum/style_emoticons/default/tounge1.gif) - δεν ειναι καλη σχεση τιμης αποδοσης αφου με καπια λεφτα παραπανω παιρνεις οπλο που πιθανοτατα δεν θα αλλαξεις ποτε.βλεπε πεπλατυσμενα(της ιδιας ή αλλης εταιριας)καρμπονικα και ξυλινα μου θυμησε φλογέρα.ευχομαι να ριχνει φλογερά και να ανοιγει τρυπες σαν της φλογέρας Τα συγκεκριμενα οπλα μου αρεσαν πολυ,παρε σωληνα λαβη κεφαλη μουλινε βεργες κλπ και βγαλε κοστος οκ και παλι δεν θα ειναι μονομπλοκ.Με 290 ευρο μονομπλοκ οπλο κομπλε με αναποδο κλπ πιστευω ειναι παααααρα πολυ καλα. θα παρω ενα 90αρι σιγουρα! |
|
|
|
Mar 8 2010, 09:51 AM
|
|
![]() Μέλος Group: Member Posts: 2.283 Joined: 5-July 05 Απο: Newcastle-UK Αριθμός Μέλους: 1.269 Περιοχή: Ευρώπη-Europe Ονοματεπώνυμο:Βασιλης Γέρμανος |
Tι το ιδιαιτερο προσφερει ενα μονομπλοκ οπλο??
|
|
|
|
Mar 8 2010, 10:25 AM
|
|
![]() Μέλος Group: Member Posts: 190 Joined: 22-February 09 Απο: Βόλος Αριθμός Μέλους: 9.788 Περιοχή: Νομός Μαγνησίας Ονοματεπώνυμο:Στέργιος Ζαχαριάδης |
Tι το ιδιαιτερο προσφερει ενα μονομπλοκ οπλο?? Στο συμβατικό ψάρεμα που κάνουμε όλοι δεν πιστεύω κάτι. Όταν όμως τα θηράματα βρίσκονται στο μπλε και τα κιλά είναι των 30++++ κιλών τότε ένα απότομα τράβηγμα μπορεί είναι μοιραίο για τη συμβατική λαβή. Γι' αυτό το μόνομπλοκ εξασφαλίζει την αποφυγή σπασίματος καθώς δεν υπάρχουν τρωτά σημεία και ενώσεις και όλη η δύναμη κατανέμεται ομοιόμορφα. Συνεπώς μιλάμε και για μεγτάλα μήκη όπλων. Κάποιος όμως ειδικός θα μπορούσε να μας διαφωτίσει περισσότερο. |
|
|
|
![]() ![]() |
|
Εκδοση Lo-Fi | Η Ώρα είναι: 23rd May 2013 - 02:06 PM |
όροι χρήσης | προσωπικά δεδομένα | βοήθεια | σχετικά με μάς
| διαφήμιση | επικοινωνία
- Το greekdivers.com δεν ευθύνεται για το περιεχόμενο που εμφανίζεται στις σελίδες
του και προέρχεται από τα μέλη του ή από εξωτερικές πηγές -